Artan Grubi tregon për vendimet që u miratuan sot nga ana e Qeverisë

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi përmes një postimi në Facebook ka treguar për vendimet që u miratuan sot nga ana e Qeverisë.
Këto janë vendimet:
të mos ketë vazhdim të vitit shkollor pas 10 Qershorit;
shfuqizuam vendimin për kufizimin e eksportit të vajit të lulediellit;
siguruam grant për rekonstruimin dhe pajisjen e 50 palestrave sportive shkollore.

Postimi i plotë i Grubit:

Baby Boo