Artan Grubi sot do të vizitojë f.Koliçan i poshtëm, Komuna e Studeniçanit


Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot do të vizitoj fshatin Koliçan i Poshtëm me qëllim që të mbikëqyrë nga afër punimet rreth ndërtimit të rrjetit të ujësjellësit.