Artan Grubi reagon për lajmin e rremë ndaj prindit të Arbër Ademit!

Pas shpërndarjes se lajmit fake për Arber Ademin reagon Artan Grubi:
Sa turp, sa mare. Sot asnjë njeri nuk mundesh ta mashtrosh, as edhe kur keqpērdor ngjarje, viktima, tragjedi, familjarë, për përfitime votash.

Baby Boo

Ndërsa Arbër Ademi ka shkruar: Të tërbuar, me shpifje nga më të ultat dhe me sulme nga më të paskrupulltat përpiqen ti mashtrojnë qytetarët dhe ti gënjejnë edhe përkrahësit e tyre.
Sa të mjerë, nuk e di se si e bëjnë gjumin natën, a po si i shohin me sy fëmijët e tyre.

Më kanë thënë se ky person ka prirje të tilla të çmendura, por refuzoja ta besoja.Të prodhosh lajme të rreme duke keqpërdor dhe shpif ndaj familjarëve të mi ose të kujt do tjetër, është punë përbindëshi, është punë dështaku, është punë dëshpërimi. Turp të kesh Taravari!