Artan Grubi përkujton Isa Likën – Ilirin


Zëvendës kryeministri i parë i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi, përmes një njoftimi në fejsbuk ka njoftuar se së bashku me kryetarin e BDI-së Ali Ahmetin, Kreshnik Bekteshin dhe Bujar Osmanin, kanë qenë për vizitë në vendin e rënjës së Isa Likës.

Grubi shkruan se Isa Lika – Iliri, ishte një nga shtyllat e organizimit në vitin 2001.
Postimi i Grubit: