Artan Etemi nga Lëvizja BESA emërohet drejtor ekonomik në klinikën e Tetovës

Artan Etemi, kuadër i Lëvizjes BESA është emëruar drejtor organizativ, gjegjësisht drejtor ekonomik në spitalin klinik të Tetovës.

Baby Boo

Vendimin e ka nënshkruar ministri i shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, Venko Filipçe.

Etemi është ekonomist i diplomuar dhe vjen nga qyteti i Tetovës.