Arta Nitaj thotë mos e harroni Zotin kur ke marr atë për çfarë je lutur


Modelja pejone, Arta Nitaj, jeton një jetë mjaft luksoze për të cilën edhe komentohet.
Së fundi, ajo është në Dubai, njëri nga qytetet më luksoze e që modelen e shohim shumë shpesh atje.

Si duket për bukuroshen çdo dëshirë është plotësuar pasi erdhi me një mesazh këshillues.
Ajo ka shpërndarë një status në InstaStory ku thuhet: “Mos e harro Zotin kur ti ke marr atë për çfarë je lutur”.

Epo, me këtë mund të themi se e konfirmoi që ka arritur ato që ka dashur dhe është falënderuese ndaj Zotit.