Arta Ademi zgjidhet bartëse liste e Bashkimit Demokratik për Integrim për Këshillin Komunal të Kumanovës


Bashkimi Demokratik për Integrim ka përmbyllur listën e kandidatëve për këshilltar komunal në Kumanovë.
Siç bëhet e ditur, bartës liste do të jetë: prof.dr.Arta Ademi, pas saj radhiten Ridvan Dervishi, Mendu Asani, Fitor Jakupi, Zejnullah Ganiji si dhe emrat e tjera.

Siç mësohet kjo listë tashmë është dorëzuar në KSHZ si dhe do të bëhet zyrtare.