Arsimtari kumanovar ndahet me një letër emocionale nga nxënësit


Ismail Bilalli mësues i devotshëm në shkollën fillore “Naim Frashëri” në Kumanovë dhe pishtar i dijes, ai i cili jeton në mendjen e shumë gjeneratave që ka kaluar dhe që ju dhuroi dije e shumë dashuri, me një tekst unik por edhe emocional u dha lamtumirë nxënësve me rastin e pensionimit të tij.
“Në orën e fundit do të lakojmë fjalën NDARJE”, ka shkruar mes tjerash Bilalli, ndryshe arsimtar i gjuhës shqipe. Letrën e plotë mund ta lexoni në vijim:

Baby Boo