Arsimtari godet me shkop barbarisht nxënësin shqiptar në shkollën fillore në Butel 1!


Sot është rrahur nxënësi i shkollës fillore ‘Zivko Brajkovski’ në Butel 1.

Nxënësi F.D 12 vjeçarë sipas familjarëve, është rrahur me shkop nga arsimtari i tij Naser Curri.

Rasti është paraqitur në polici si dhe është marrë raport mjekësor për të njëjtin.

Presim që policia të merr masa për këtë rast dhe të veprojë mbi profesorin dhunues.

Baby Boo