Arsim Sinani: Pjesa më e madhe e funksionarëve të BDI-së janë të kapur me afera të ndryshme korruptive


Analisti i zhvillimeve politike në Maqedoni dhe profesori universitar, Arsim Sinani, në një intervistë për Ora News flet për Marrëveshjen e Prespës, për rolin e BDI-së, për ligjin për gjuhën shqipe, për rolin e opozitës shqiptare, për rolin e diasporës shqiptare, për Badinterin dhe çështje të tjera.

Intervista e plotë: