Arritën ekspertët gjermanë për he*timin e zj*arrit në spitalin e Tetovës


Një ekip ekspertësh gjermanë të cilët do të hetojnë shkaqe dhe rrethanat e zj*arrit në spitalin modular në Tetovë kanë arritur në vend, njoftojnë nga Qeveria.

Ekipi gjerman nga Shërbimi Federal i Kri*minalistikës, është i përbërë nga katër ekspertë edhe atë nga kr*iminalist dhe forenzikë për hetimin e zj*arrit dhe një kr*iminalist dhe një i forenzikës për matjen e hapësirave me laser dhe fotografim. Kujtojmë që në rastin rastin tr*agjik në Tetovë humbën jetën 14 persona, teksa 12 të tjerë mbetën të lënduar.