Arrestohet vjedhësi nga fshati Odër!

Dje (1-mars) rreth orës 15.00 në fshatin Odri të Tetovës, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, e kanë arrestuar 32-vjeçarin E.A. nga i njëjti fshat, i cili ka qenë i dënuar me burg për vepërën penale ‘Vjedhje e rëndë’.

Baby Boo

Pas arrestimit të kryer me urdhër të gjykatës, i arrestuari R.A. është dërguar dhe dorëzuar në burgun e sigurisë së lart në Idirzovë për vuajtjen e dënimit./Pa Censure