Arrestohet tre persona nga Gostivari, ja arsyeja!


Dje (07-mars) në mbrëmje rreth orës 23:40 në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar, zyrtarë policorë nga SPB Tetovë- DPB Gostivar kanë arrestuar personat Q.M. (26), N.M. (24), L.M.(22) dhe H.M.

Të gjithë nga Forina e Gostivarit të cilët kishin prishur rendin dhe qetësisnë publike dhe pasi që kanë dalë nga vetura ,,Opel astra“ me të cilën janë transportuar të drejtuar nga personi Q.M. gjatë kontrollir, tek Q.M. është gjetur dhe konfiskuar një thikë. Pas dokumentimit të rastit, personave të përfshirë në këtë rast do t’u përgatiten parashtresat sipas Ligjit për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike dhe Ligjit për armët.