Arr*estohet një shtetas turk në Shkup

Një person, shtetas i Turqisë, është arr*estuar në Shkup për shkak të dyshimit se ai pl*agosi një person tjetër, gjithashtu nga Turqia, me ar*më zjarri.

Baby Boo

Sipas informacioneve të Ministrisë së Brendshme, ngjarja ka ndodhur dje rreth orës 22:00. I arrestuari tridhjetë vjeçar M.E.E. banonte përkohësisht në vend.
“Policia e SPB-Shkup ka privuar nga liria M.E.E. (30) nga Republika e Turqisë, me qëndrim të përkohshëm në Shkup, për dyshimin se rreth orës 22:00, para një restoranti në rrugën Kazanxhiska në Shkup, ai qëlloi dhe i shkaktoi lëndime S.B., gjithashtu nga Republika e Turqisë”, thonë nga policia.