Arr*estohet një shkupjan 27 vjeçar i cili mbante ar*më pa leje

ilustrim

Në territorin e Bit Pazarit dje në ora 17:20 minuta nga nëpunësit policorë nga SPB Shkup është pr*ivuar nga liria B.A. (27) nga Shkupi

Pas ndalimit të një automjeti motorik “Audi A7” me targa të Shkupit, i aku*zuari ka dalë nga automjeti dhe ka ikur, por është kapur dhe gjatë një kontrolli është gjetur një pist*oletë “CZ 9mm”, dy korniza me shtatë plu*mba, 9mm pa posedim licencë, telefon celular dhe sende të tjera, kumtoi Ministria e Punëve të Brendshme.
Pas dokumetimit të rastit, siç theksohet, kundër tij do të ngrihen kallëzimet e duhura penale, thuhet në kumtesë.