Arrestohet një person nga Tetova, sulmoi zyrtarin policorë para një objekti hotelierik

29-vjeçari M.N nga Tetova sot në mëngjes është arrestuar, pasi ka sulmuar një zyrtar policor para një objekti hotelierik në Tetovë.

Baby Shop Charli

MPB informon se M.N rreth orës 02:45 në Tetovë në udhëkryqin e rrugëve “Ivo Ribar Lola” dhe “Strasho Pinxhur”, para një objekti hotelierik, është përleshur fizikisht me një person tjetër.

Pas marrjes së masave nga ana e policisë, M.N ka sulmuar edhe zyrtarin policorë i cili ka ndërhyrë gjatë përleshjes.

Nga policia thonë se kundër të arrestuar do të merren masat adekuate./Telegraf

Restorant Lumare
Sigma Doors