Arr*estohet një person nga fshati Llaskarcë

foto ilustrim

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se policia e rajonit të Karposhit gjatë ditës së djeshme ka arr*estuar 21-vjeçarin B.A. nga fshati Llaskarcë i Sarajit të Shkupit.

I riu në të njëjtën ditë, respektivisht rreth orës 17:45 ka kryer vje*dhje të rëndë në një objekt në një qendër tregtare.

MPB njofton se gjësendet e vjedhura janë kthyer tek pronari, ndërsa 21-vjeçari është arr*estuar dhe pas dokumentimit të plot të rastit kundër tij do të parashtrohet padi për vjedhje, respektivisht për shkelje të nenit 236 të Kodit Penale.

Baby Boo