Arr*estohet një person në Veles, tentoi të blejë vota

Gjatë mbrëmjes së djeshme në Veles është arrestuar një person pasi ka tentuar të blej vota.
Ngjarja ka ndodhur rreth orës 21:30 në rrugën “Stefan Bogoev”.

Baby Boo

Policia ka arrestuar 35 vjeçarin A.M. nga Velesi.
35 vjeçari është arrestuar sepse dyshohet se ka shkelur nenin 162 të Kodit Penal respektivisht ka kryer veprën penale “ryshfet gjatë zgjedhjeve dhe votimit”.

Policia po merr masa për zbardhjen e plotë të rastit.