Arrestohet një banorë i Batincës, ja për çka akuzohet


Policia në bashkëpunim me Agjencinë për Siguri Kombëtare ASK në orët e hershme të ditës së sotme gjegjësisht në ora 01:40 minuta në vendin Lavçani, në territorin e Velesit ka privuar nga liria 30 vjeçarin Z.N. nga fshati Batincë i Komunës së Studeniçanit i cili kërkohej me fletarrestim për më shumë vepra penale, mes të cilave dhe dy për vrasje. Personi në fjalë do t’i dorëzohet prokurorisë kompetente.