Arrestohet një 46 vjeçar nga Shkupi

Më 27.09.2021 në ora 17.20, në fshatin Ajvatovc të Shkupit është arrestuar Z.Ç.(46) nga Shkupi.
Për të është shpallur fletarrest për shkak të ekzistimit të dyshimit për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe lëshim në shitje të lëndëve narkotike” në bazë të nenit 2015 të Kodit Penal.
Siç qëndron në kumtesën e Ministrisë së Punëve të Brendshme, personi është dorëzuar në Stacionin Policor në Gazi Babë.