Arr*estohet një 26 vjeçar te i cili janë gjetur 44 pako me ma*rihuanë


Policë nga Tetova sot pas një kontrolli në shtëpinë e një 26 vjeçari kanë gjetur 44 pako me ma*rihuanë me çka të dyshuarit janë arr*estuar. Kontrolli është kryer konform urdhrit gjyqësor.

“Nëpunës policor nga SPB Tetovë sot nga ora 16:30 deri në orën 18 kanë kryer ba*stisje në shtëpinë e E.A (26) në rrugën ‘Vëllezërit Milladinovi’ në Tetovë. Gjatë ba*stisjes janë gjetur gjithsej 44 pako me mar*ihuanë. Ai është privuar nga liria, ndërsa mar*ihuana i është marrë për ekspertizë”, ka informuar Marjan Josifovski, zëdhënës i SPB Tetovë.
Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj të dyshuarit do të ngritët parashtresë për “prodhim të palejuar dhe lëshim në përdorim të dr*ogave na*rkotike, substancave psikotrope dhe prekursorë”, konform nenit 215 të Kodit pe*nal.

Baby Boo