Arrestohet në Kratovë një person nga Kosova, për kontrabandë me mallra


Më datë 04.03.2024 në ora 23:40 në fshatin Stracin, Kratovsk, pas informacioneve të marra paraprakisht se është duke bërë kontrabandë dhe në vijim të masave të marra, zyrtarë policorë nga Njësia Mobile për Masa Kompensuese në Departamentin e Çështjeve Kufitare dhe Migracionit në nr. Byroja e Sigurisë Publike i ka hequr lirinë R.Sh.(39) nga Kosova.

Gjatë kontrollit në veturën Volkswagen Passat me tabela kombëtare të Kosovës, të cilën ai e drejtonte, është gjetur dhe sekuestruar një sasi e madhe mallrash të ndryshëm, për të cilat nuk ka pasur asnjë dokumentacion dhe as ka paguar detyrime doganore.

Malli dhe vetura janë konfiskuar dhe i janë dorëzuar zyrtarëve policorë nga SPB Kumanovë për procedurë të mëtutjeshme.

Pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tij do të bëhet kallëzimi përkatës.