Arr*estohet mjekja nga Spitali i Kumanovës


Ministria e Punëve të brendshme njofton se sot rreth orës 07:00 është arr*estuar një mjeke nga Kumanova, nën dyshime për ko*rrupsion dhe keqpërdorim të pozitës zyrtare. Bëhet fjalë për mjeken E.S., e punësuar pranë Repartit të Syve në Spitalin e Kumanovës.

“Janë kryer bas*tisje në Repartin e Sëmundjeve të Syve dhe në makinën Opel Astra, e parkuar në rajonin e spitalit. Në Spital janë gjetur 18 mijë denarë, ndërsa në makinën nën pronësi të E.S. janë gjetur 98.000 denarë”, shtojnë nga MPB.
Nga MPB theksojnë se E.S. ka keqpërdorur pozitën zyrtare, duke marrë nga 12.000 denarë për intervenim kirurgjik pranë Spitalit të Kumanovës.