Arrestohet Fero në Maqedoni, dërgohet në paraburgim


Ish artisti i njohur Fero është ndaluar nga policia e Republikës së Maqedonisë së Veriut në pikën kufitare Bllacë.

Para disa viteve ai ka pasur një akuzë në Maqedonin e Veriut dhe gjatë hyrjes ilegalisht në Republiken e Maqedonis së Veriut ai është ndaluar nga policia.

Fero për momentin ndodhet në paraburgim për 24 orë. /Televizioni News