Arr*estohet Dragi Rashkovski, Prokuroria kërkon parabu*rgim

Policia sot në mëngjes e ka arr*estuar ish sekretarin e përgjithshëm të Qeverisë, Dragi Rashkovskin.
Kjo vjen, pasi Prokuroria për ndjekjen e kr*imit të organizuar dhe ko*rrupsionit, dha urdhër për he*tim të rastit për blerjen e softuerit për sanksione në komunikacion, të cilat nuk i ka shfrytëzuar asnjë institucion.
Është arr*estuar edhe pronari dhe menaxheri i kompanisë i cili ka fituar tenderin kontestues, “Ivonka Group”, Daniell Stançev.

Baby Boo