Arr*estohet doktori nga Gostivari, dy*shohet për fal*sifikim të PCR teste


Sektori për Punë të Brendshme Tetovë- Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, sot ngriti pa*di pe*nale kundër personit E.M. (45) nga Çegrani i Gostivarit, deri në Prokurorinë Themelore Publike Gostivar, për shkak të dy*shimit se ai ka kryer vepër pe*nale “ab*uzim i pozitës zyrtare dhe autorizimeve ”, i dë*nueshëm sipas nenit 353 të Kodit Pe*nal.

“I njëjti dy*shohet se më datë 7 dhe 9 të këtij muaji, si mjek në Spitalin e Përgjithshëm të Gostivarit “Ferid Murad”, ka përgatitur “teste negative PCR” fa*lse për dy persona dhe për të njëjtat kanë paguar njëri 3000 kurse tjetri 1500 denarë ose gjithsej 4500 denarë, të cilëve ju nevojiteshin për udhëtime jashtë vendit”, zëdhënësi i SPB – Tetovë, Fatmir Rexhepi.

I dy*shuari E.M. i cili dje (22-mars) është pr*ivuar nga liria dhe është mbajtë në Stacionin Policor Gostivar, me ak*uzës pe*nale sot (23-Mars) do të dërgohet para Prokurorit Publik.