Arre*stohet dileri i dro*gës në Kumanovë!

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se ka arre*stuar një diler të dro*gës në Kumanovë.
“Më 09.06.2021 në ora 20.00, zyrtarë policorë të SPB Kumanovë e kanë privuar nga liria R.E.(47) nga Kumanova për shkak se te ai është gjetur pluhur dr*oge. Ai është arr*estuar në Stacionin Policor dhe pas zbardhjes së plotë të rastit, kundër tij do të ngritët kallëzim përkatës”, thuhet në njoftim

Baby Boo