Arr*estohet Blerim Ahmedi, organizatori i pr*otestës së sotme në Tetovë!

Para pak çastesh është arr*estuar Blerim Ahmedi organizatori i pr*otestës në Tetovë… Ai është marrë nga policia nga sheshi Iliria dhe është dërguar në polici ku po mbahet në pyetje.
Nga policia ende nuk informojnë për arr*estimi e fundit por në çdo moment pritet deklaratë!
Pa Censurë ju mban të informuar…

Baby Boo