Arr*estohet bariu, ruante delet dhe shiste ko*kainë

Policia italiane ka arr*estuar një 70-vjeçar në Itali, bari delesh, i cili krahas kësaj merrej dhe me shpërndarjen e kok*ainës.
Sipas mediave të huaja, i moshuari i identifikuar si ‘Pastori’, furnizohej nga një shqiptar me banim në zonën e Ivrea.

Baby Boo

Mediat bëjnë me dije se midis tetorit 2015 dhe shkurt 2016, bariu arriti të shiste mbi 200 doza kok*ainë te klientët nga e gjithë zona e Vercellit dhe Torinos.
Po ashtu në pra*nga ka rënë dhe një person tjetër, i cili ishte dën*uar me 4 vite për gra*bitje, trafik dhe ar*mëmbajtje: të gjitha kr*imet e kryera midis Cavaglià (Biella), Vercellit dhe San Germano nga 2009 në 2013.