Arrestohet babai i Vanja Gjorçevskës


Prokuroria ka konfirmuar se është arrestuar Aleksandar njodton Skopje1.mk, babai i të rrëmbyerës dhe të vrarë Vanja Gjorçevska. Për momentin ai nuk është i paraburgosur dhe marrja në pyetje është ende në vazhdim. Për kujtesë, babai është personi i dytë që raportoi për zhdukjen e Vanjës. Për momentin nuk dihet nëse ai ka statusin e të dyshuarit.

Baby Boo