Arr*estohet 82-vjeçari nga Shkupi, kërkohej me fletarr*est


Sot, në ora 17:35 është arr*estuar B.Z. (82) nga Shkupi.
Siç njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, ai kërkohej me fletarr*est dhe me urdhër të Gjykatës Themelore Shkupi 1 për mbajtjen e dë*nimit me bu*rg prej 5 vjetësh.
82-vjeçari është dorëzuar në stacion policor dhe do të dërgohet në bu*rg.