Arrestohet 37 vjeçari nga Çairi, ja arsyeja …

Policia pranë Sektorit për çështje kriminale në Çair dje e kanë arrestuar Sh.A. (37) dhe kanë konfiskuar një automobil “citroen”, të cilën Sh.A. e ka përdorur për të kryer veprën penale “vjedhje e rëndë”.

Baby Shop Charli Baby Boo

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi sot se janë pastruar tre vepra penale “vjedhje të rënda”, të kryera nga Sh.A. dhe se kundër tij do të ngrihet aktakuzë adekuate

Restorant Lumare