Arr*estohet 37-vjeçari në Gllumovë


Sot në ora 11:20, në hyrje të fshatit Gllumovë të Shkupit është arrestuar B.L.(37).
“Në bazë të urdhrit gjyqësor, është arr*estuar B.L.(37) nga Shkupi për mbajtjen e dënimit me burg prej dy vjetësh për kryerjen e veprës penale në bazë të nenit 2015 të Kodit Penal – prodhim dhe lëshim në shtije të dr*ogave nar*kotike, substancave psikotrope dhe prekusorëve në mënyrë të pautorizuar”, qëndron në njoftimin e MPB-së.
Shtojnë se personi do të dorëzohet në bu*rg.