Arr*estohet 29 vjeçari nga Gostivari, kishte sjellje ag*resive ndaj policisë


Mbrëmjen e djeshme (22-shtator) rreth orës 23:50, efektivët e policisë të SPB Tetovë, në Vrapçisht të Gostivarit, e kanë arr*estuar 29-vjeçarin M.S. nga ky fshat, i cili kishte refuzuar urdhrat e policisë dhe është sjellë në mënyrë ag*resive ndaj tyre, pasi që paraprakisht kishte marrë pjesë në një ak*sident trafiku. Personi në fjalë është ndaluar në Stacionin Policor të Gostivarit për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës do të përgatitet një parashtresë adekuate.