Arr*estohet 24 vjeçari nga Tetova

Sot, në ora 01:00 në rrugën “Jane Sandaski” në Tetovë policët kanë arr*estuar A.A.(24) nga fshati Zherovjan të Tetovës, njofton Ministria e Punëve të Brendshme.

Ai është kapur me pluhur d*roge dhe ma*rihuanë.
Është arr*estuar në stacion policor dhe pas zbardhjes së rastit kundër tij do të shqiptohet kallëzim përkatës.

Baby Boo