Arr*estohet 18 vjeçari nga Gostivari

Mbrëmë (22-janar) rreth orës 01:10, në rrugën ,,APJ (JNA)“ në Gostivar, pjesëtaret e policisë e SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar

e kanë privuar nga liria 18-vjeçarin O.B. nga Gostivari i cili është takuar duke konsumuar lëndë nar*kotike mari*juanë.

Personi në fjalë u ndalua në Stacionin Policor-Gostivar dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të rastit do të përgatitet parashtresë përkatëse.

Baby Boo