Arre*stohen tre persona nga Tetova


Sot (6 prill) rreth orës 11:30, në rrugën e ,,Lubotenit” në Tetovë, pjestarët e policisë të SPB Tetovës privuar nga liria personat O.V. (42) dhe R.R. (40) nga Piroki i Tetovës dhe B.L. (40) nga Tetova, për arsye se gjatë kontrllit të kryer ndaj tyre është gjetë her*oinë. Ata janë mbajtë në Stacionin Policor Tetovë dhe pasi çështja të sqarohet dhe dokumentohet plotësisht, do të përgatiten parashtresa adekuate.

Baby Boo