Arr*estohen tre persona në Gostivar

Dje në ora 17:00 në Lagjen Cigllana në Gostivar pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë privuar nga liria personat F.N. (22), A.O. (29) nga Gostivari dhe 27-vjeçarin Xh.С. nga Kërçova

Baby Boo

për shkak të dyshimit se gjatë këtij muaji të njëjtit kishin kryer disa vjedhje dhe vjedhje të rënda informon Tetovasot.

Pas privimit nga liria janë konfiskuar disa sende që buronin nga vjedhjet në fjalë dhe të njëjtat iu kthyen pronarëve.

F.N. dhe A.O. janë mbajtë në Stacionin Policor Gostivar dhe kundër tyre do të përgatitet parashtresë përkatëse.