Arr*estohen persona për shkak të gjuetisë së paligjshme


Më datën 26.09.2021, pas ndërmarrjes së masave dhe pas marrjes të njohurive operative, nëpunës policorë të NJPB Koçanë i kanë privuar nga liria D.J. (35) nga f. Çeshinovë dhe A.M. (18) nga f.Obleshevë, Komuna Çeshinovë-Obleshevë, për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se në atarin e f. Spançevë kanë kryer veprën penale “gjueti e paligjshme”.
Në lidhje me rastin ka qenë i ftuar A.J. (57) nga f. Çeshinovë. Te A.J. dhe D.J. janë gjetur dhe përkohësisht janë sekuestruar tri pushkë të gjuetisë. Për rastin është informuar edhe Prokurori Publik dhe pas kompletimit të rastit kundër personave do të parashtrohen kallëzime përkatëse.