Arr*estohen dy persona në Tetovë, ja arsyeja …

Në orët e hershme të mëngjesit diku rreth orës 04 e 10 minuta në kryqëzimin e rrugëve ,,Boris Kidriç“ dhe “Blagoja Toska” në Tetovë pjesëtarët e policisë nga SPB-Tetovë kanë arr*estuar personat K.V. 26 vjeçar dhe N.M. 36 vjeçar që të dy nga Tetova të cilët e kanë prishur qetësinë dhe rendin publik me sjellje të pahijshme në publik duke sharë dhe bërtitur.

Baby Boo

Dy personat janë mbajtur në Stacionin Policor në Tetovë dhe ndaj tyre po përgatitët parashtresa adekuate.