Arr*estohen dy persona në afërsi të Sopotit

Mbrëmjen e djeshme policia ka arr*estuar dy persona në rrugën Shkup-Veles për shkak se te i njëjti gjatë kontrollit është kapur he*roinë. Policia në pikën pagesore afër fshatit Sopot ka ndaluar makinën “Opel Zafira” nën pronësi të personit A.T. (30) nga Prilepi e që po drejtohej nga A.K. (44) nga Prilepi. Gjatë kontrollit është gjetur heroinë.

Baby Boo

MPB njofton se personat në fjalë janë dërguar në satacion të policisë dhe se me udhëzim të Prokurorisë Publike kundër tyre do të parashtrohet pa*di për shkelje të nenit 215 nga Kodi Pe*nal.