Arrestohen disa valltare në një lokal nate në Tearcë të Tetovës


Në periudhën nga ora 23.45 me 26.05.2018 deri në orën 01.00 me 27.05.2018, zyrtarët policor nga Stacioni Policor në Tetovë kanë kryer një kontroll në një lokal nate në fshatin Tearcë, Tetovë, në pronësi të Xh.M. nga fshati Sllatinë, Tetovë.

Gjatë kontrollit, në objekt janë kapur katër shtetase të Republikës së Maqedonisë dhe L.M.(28) nga Republika e Shqipërisë, të cilat kanë qenë të punësuara si këngëtare.

Shtetasja shqiptare është dërguar në Stacionin Policor në Tetovë për procedurë të mëtutjeshme.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.