Arr*estohen 8 persona në Shkup, ja për çka akuzohen


Policia bën të ditur se gjatë ditës së djeshme policët kanë kontrolluar objekt në territorin e Bashkisë së Shkupit.
Sipas njoftimit, brenda lokalit janë kontrolluar mbi 20 persona nga ku janë arr*estuar A.S (19), F.A (25), A.A (24) nga Shkup, A.M (26) nga Manastiri, D.G (27) nga Kumanova dhe M.M (2) nga Gostivar.

Po ashtu ka pasur edhe një i mitur nga Shkupi, ndërsa te persona janë gjetur ko*kainë, am*fetaminë, ma*rihuanë dhe materie e bardhë. Pas dokumentimit të rastit, nga policia paralajmërojnë kallëzime penale.

Baby Boo