Arr*estohen 3 persona nga Manastiri

Dje (02.04.2021) rreth orës 16:45 në rrugë. “Jane Sandanski” në Manastir, oficerët e policisë kanë arr*estuar tre persona, M.S (39), A.S (37) dhe E.R (36), nga Manastiri, pasi që kanë su*lmuar fizikisht një polic i cili ka qenë duke e kryer detyrën e tij zyrtare. Të tre persona po ashtu kanë treguar sjellje ag*resive edhe ndaj një oficeri tjetër të policisë. Ata u mbajtën në një stacion policor dhe pasi çështja të dokumentohet plotësisht kundër tyre do të ngritet ak*uzë adekuate, njoftojnë nga MPB.

Baby Boo