Arrestimet në Tetovë vazhdojnë: Ja detajet e fundit!


Policia e Tetovës mbremë prangos edhe 5 persona tjerë në betejen antidrogë.

O.E, E.J, A.R, D.O, nga Gradeci dhe S.D nga Negotina

Vetëm në 72 orët e fundit numri i te arrestuarëve të dyshuar për përdorim dhe trafikim te drogës nga policia e Tetovës arrinë 20./Pa Censurë

Lajmi në përditësim…