Arr*estohet një person me he*roinë në Tetovë


Dje (16-shtator) rreth orës 11.00 në rrugën e ,,Lubotenit“ në Tetovë, pjestarët e policisë të SPB Tetovë, kanë privuar nga liria personin B.G. (41) nga Tetova, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij është gjet her*oinë. Ai është ndaluar në Stacionin Policor-Tetovë për sqarim dhe dokumentim të plotë të rasti, pas së cilës do të përgatitet një parashtresë adekuate.