Armenia rrëzon 5 helikopter dhe avionë, shka*tërron edhe sistemin e raketave azere

Ministria e Mbrojtjes së Armenisë njoftoi se sot ushtria e Nago-Karabakut rrë*zoi një aeroplan dhe një helikopter të Ajzerbajxhanit.

Baby Boo

Sipas mediave të huaja menjëherë pas kësaj, u raportua se edhe dy avionë të tjerë u rrë*zuan.
“Dy avionë të tjerë u go*ditën. Kjo do të thotë që tre aeroplanë u rrë*zuan sot. Për më tepër, dy helikopterë dhe gjashtë dronë u shkat*ërruan brenda ditës,” tha zëdhënësi i Ministrisë së Mbrojtjes së Armenisë Artsrun Hovanisyan në profilin e tij në Facebook.

https://twitter.com/301_AD/status/1311655371430395904?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1311655371430395904%7Ctwgr%5Eshare_0&ref_url=https%3A%2F%2Fd-1069793323188156514.ampproject.net%2F2009190410002%2Fframe.html