Armaldo: Big Brother-in këtë vit e fiton Olta! Luizi: S’kam vdekur unë or burrë!


Armaldo mendon se Big Brother këtë vit e fiton Olta dhe e ka shprehur mendimin e tij hapur para Luizit, Oltës e Kristit, të cilët ndodheshin në dhomën e ndjenjes. Luizi e kundërshtoi menjëherë Armaldon e mes tyre nisën dhe kunjat.

Armaldo: Big Brother-in këtë vit e fiton Olta

Armaldo: Big Brother sivjet e fiton Olta Gixhari

Luizi: Me rastin e?

Armaldo: Me rastin e fitores së saj

Luizi: Ça ore? Të flemë një orë më shumë a më pak?

Olta: Ti do fikësh dritat.

Armaldo: Ore Big Brother-in sivjet e fiton Olta Gixhari

Luizi: Pse duhet ta fitojë Olta?

Armaldo: Sepse e meriton!

Luizi: S’kam vdek unë akoma o burrë!

Olta: Aty do vdesësh ti!

Baby Boo