Arkin Jahiji tregon se cilat janë projektet e tij prioritare në komunën e Bërvenicës


Arkin Jahiji sonte ishte i ftuar në një emision ku si projekte prioritare për komunën e Bërvenicës tha se janë: menaxhimi i mbeturinave, restaurimi i rrugëve ku këtu përmendi se duhet një intervenim i menjëhershem dhe mbështetja e bujqesisë.

Ai më tutje shtoi nuk janë vetëm këto prioritetet e tij sepse komuna e Bërvenicës ka nevojë edhe për transportin publik në mënyrë që qytetarët të kenë lëvizje të lirë duke pasur parasysh edhe lëvizjen që krijohet në rrugët e Bërvenicës.