Arkin Jahiji: Rruga Çellopek-Strimnicë do të bëhet me shteg për vrapim dhe çiklizëm


Kandidat i BDI-së për kryetar të komunës së Bërvenicës, Arkin Jahiji ka qenë në rugën në rreze të Malit Thate Çellopek-Strimnicë.
Jahiji ka thnë se kjo rrugë do të bëhet me shteg për vrapim dhe çiklizëm dhe se ndriçimi i rrugëve do të bëhet realitet.

Rrugës në rreze të Malit Thate Çellopek-Strimnicë do të ndërtohet Shteg për Vrapim running dhe Çiklizëm 🚴 Ndriçimi i rrugës do të bëhet realitet 🍀